dilluns, 13 d’abril del 2015

Masterclass Ungles a Cosmobelleza 2015

Un fin de semana en el que he pasado por Cosmobelleza, una feria de belleza para profesionales que se realiza cada año en Barcelona.
Un cap de setmana en el qual he passat per Cosmobelleza, una fira de bellesa per a professionals que es realitza cada any a Barcelona.
La intenció era assistir tot el cap de setmana al Màster Intensiu d'Ungles, i malgrat haver estat dur passar tot el finde sense descansar per al dilluns tornar a matinar, ha estat una gran experiència, no només per l'après de les formadores, sinó també per la gent meravellosa amb la qual he tingut l'oportunitat de creuar-me: Yolanda i Mercè, 
Maria Isabel, Judith i Joana. Espero veure-les aviat en altres esdeveniments.
Ens han explicat cosetes sobre acrílics i semipermanents de Harmony i Gelish, la línia de semipermanentes de Essie i la línia de gels de Thuya.
La fira en si tenia molt pocs stands d'ungles, en altres ocasions hi ha hagut més... però així m'ha donat temps de veure-la durant l'hora del menjar ;-)
Us deixo unes fotos de l'esdeveniment, algunes fetes per la meva, unes altres, com aquestes del grupet que èrem en la taula, que van ser fetes per
Judith.

                                   







 
Està buit perque era molt d'hora...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada