dimarts, 15 d’abril del 2014

Desprevinguda a la primavera

En aquests dies que arriba més llum, més sol, uns dies de descans a la feina (alguns) per davant, podem dedicar-nos una estona a nosaltres mateixes perquè la primavera no ens enxampi desprevingudes, i és que arriba el moment d'una manicura, una pedicura, condicionar la pell per al sol... En fi: totes aquestes coses que hauríem de fer periodicament i que amb prou feines fem.
No us vull a explicar com condicionar la vostra pell per al sol, perquè, de moment, no és la comesa d'aquest blog, no obstant això, sí us diré què fer amb les vostres mans i peus.
La clau, com ja imagineu és: neteja, exfoliació i hidratació.
Us recomanaria que ara que encara no comença amb massa força aquesta època de l'any, en la qual els esmaltats semipermanents es posen a l'ordre del dia ja que les nostres mans i peus es banyen més que a l'hivern i també s'ensenyen més... Seguiu aquests consells

MANS
1. Retirar l'esmalt
2. Deixar les mans en remull amb algun tractament blanqueant i per a estovar les cutícules
3. Una exfoliació
4. Retirar les cutícules
5. Esmaltat amb calci (o aquell que necessitem)
6. Hidratació
 
PEUS
1. Retirar l'esmalt
2. Tenir els peus en remull amb algun producte calmant i descongestionant
3. Retirar les pells mortes de la planta i el taló
4. Tractar les cutícules
5. Exfoliar fins a deixar-los suaus
6. Hidratar



Després d'aquest procés, podem esperar uns dies i realitzar un esmaltat semipermanent en mans i peus. Tots dos lluiran bells, el nostre esmaltat serà més durador que si ho fem tot en la mateixa sessió, i estarem llestes per a l'arribada del bon temps.
En cas de tenir algun problema de peus (tipus callositats, etc) sempre és recomanable passar pel podòleg abans de començar a utilitzar sabates més obertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada