dilluns, 31 de març del 2014

Color a la primavera

Ara que portem una setmana instal·lats en la primavera, vaig a fer una introspecció respecte a colors per a aquesta temporada.
El "Pantone Institute" ens deixava aquesta paleta de colors com a exemple del que es portarà en aquests dies:
Però... i és que nosaltres no veiem ja venir aquests colors?

Des de lluny venim utilitzant aquestes gammes cada vegada més fins i tot sense saber que simplement són les que els dissenyadors han escollit.
Vulguem o no, des dels primers rajos de sol totes les signatures ens han anat ensenyant aquests tons en avanços de temporada, en propostes de passarel·les, els trobem en les paletes d'ombres, en els expositors d'esmalts, estem impregnats ja per tant d'aquesta idea... i qui no ha tirat mà a antics esmalts els colors dels quals són similars?

Jo m'he enamorat d'aquests

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I el gris que té un nom una miqueta desafortunat: "Gris Colom". Igual hi ha gent que no trobi aquest nom tan poc encertat, però és que a Barcelona els coloms són una plaga bastant desagradable, i aquest pobre ocell ha passat a deixar de ser simbòlic de la pau, per convertir-se en un au carronyera... Després d'aquesta opinió personal, dir que realment el gris per combinar amb el Cayenne és una opció que m'atreu bastant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada